Buďte vítáni.

by - května 13, 2017


Buďte vítáni.
Pokud jste již navštívili pár blogů, jistě víte, že první článek je vždy uvítací. A ani u mě to nebude výjimkou. 


Dovolte mi, abych se představila. Moje jméno je Jana Svobodová a v internetovém světě vystupuji již řadu let pod přezdívkou Jane" (ano, jak originální). V blogování nejsem žádným nováčkem a dovoluji si o sobě říct, že jsem v něm již poměrně zběhlá. Můj první blog jsem si založila v 10ti letech a tak si asi dokážete představit, jak to vypadalo. 😄 Poté jsem pak měla několik dalších blogů, které většinou ztroskotali na tom, že jsem si vybírala zásadně domény pro profesionální blogery, kteří se v nastavení už trochu vyznají a tak není překvapující, že jsem jeden ze svých blogů omylem vymazala a u několika dalších jsem při nastavování zničila vše, co se dalo. Můj poslední blog byl http://jane.pise.cz/ a věřím, že řada z Vás mě odtamtud zná. 

~ Já na Petříně, ještě s hnědými vlasy. ~
Přesunula jsem se ale na blog nový - na němž se právě nacházíte - a chci začít znovu, s čistým štítem a dělat to, co mě opravdu baví - psát a předávat lidem svoje zkušenosti a zároveň tak uchovávat svoje vzpomínky a dojmy. 

~ Miluju módu. ~
Mým obrovským koníčkem je kosmetika, móda, makeup, cestování, focení a našlo by se toho ještě spoustu dalšího. Proto pokud bych měla svůj blog zaškatulkovat do určité sekce, jednalo by se rozhodně o beauty&lifestyle blog. V budoucnu tu najdete články o kosmetice, makeupu, ale i cestovní články, recenze a mnoho dalšího. Časem bych chtěla fotit i outfity, ale v současné době to rozhodně neslibuji. Co ale mohu slíbit je, že články budou plné fotek a  pokusím se je udělat co nejzajímavější. 😉

~ Časem snad uvidíte i outfity. ~
Teď bych vás asi měla nalákat a odhalit něco málo z dalšího článku, ale v hlavě mám tolik nápadů, že sama ještě nevím, co přesně příště uvidíte. Sledovat mě ale mezitím můžete sledovat na mém instagramu @svobodkaa a Snapchatu, pod stejným jménem.

Doufám, že se uvidíme příště,
S láskou, Jane.






You May Also Like

8 komentářů

  1. Tak ať se na novém blogu daří! Budu se těšit na články. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, moc děkuju. ♥ Jsem ráda, že se tu objevil i někdo z píše.cz.

      Vymazat
    2. No, já už taky rok blogspotuju. :) Takže důvody tvého odchodu velmi dobře chápu, sama jsem to měla obdobně, a to jsem Píše opouštěla po neskutečných 8 letech.

      Vymazat
  2. Všichni z toho Píše nějak odcházejí :D Za chvíli tam zůstanu sám, protože jsem moc línej na to někam přecházet a to jednoduché uživatelské rozhraní mi tam vyhovuje :D

    Ale tak hodně štěstí s novým blogem!

    ZM
    zlomenymec.pise.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tak držím palce, aby to tady bylo to, co hledáš! :-)

    OdpovědětVymazat